براق کردن لوستر برنج


شوینده براق کننده برنج و برنز :

      مایع تمیزکننده برنج محلولی است که آلیاژ های برنج و برنز را به خوبی تمیز می نماید. این ماندگاری طولانی برای سطوح برنج و برنز ایجاد میکند. شوینده براق کننده برنج و برنز، هرگونه آلودگی شامل اکسید، تیرگی، آب صابون و چربی و روغن را از سطح برنج و برنز تمیز می نماید. این مایع فلز فسفر برنز را نیز تمیز و براق می نماید. برنج را می توان با محلول هایی متنوعی نظیر KH50و PB60 تمیز و براق نمود.

مایع تمیزکننده چربی از سطح برنج و برنز:

مایع تمیزکننده، هرگونه جرم، چربی و آب صابون از سطح برنز و برنج تمیز می نماید.

نحوه استفاده از مایع تمیزکننده برنج و برنز:

قطعات فلز برنج و برنز را با استفاده از یک فرچه و یا پارچه و مایع تمیز می نماییم. و پس از ان با آب شستشو و در نهایت قطعه را با پارچه تمیز می کنیم.

مایع تمیز کننده برنج به خوبی دوده، سیاهی و رسوب را از سطح قطعات ساختی جدا می نماید. این مایع جرم و سیاهی را از روی قطعه جدا می نمایید.

با استفاده از این مایع می توان  مهره برنج، لوله برنج، واشر برنج، شیرآلات برنجی، شیرآلات برنزی، لوستر، ظرف و شیر آلات برنجی را تمیز نمود.

 

تمیز کننده مس براق کننده مس خمیر پولیش مس. مایع برای براق کردن لوله مس. مایع برای براق کردن ورق مس

مایع تمیزکننده برنج و برنز

نحوه استفاده از تمیزکننده برنج و برنز:

برای براق کردن و تمیزکردن برنج و  برنز از مایع تمیزکننده برنج استفاده می شود. مایع تمیزکننده برنج به خوبی محصولات برنج نظیر لوستر و قطعات تزئینی را براق می نماید.  معمولا تمیز کردن برنج به چهار روش زیر انجام می شود

کاربرد تمیزکننده و براق کننده برنز و برنج:

براق کردن و تمیزکننده آینه و شمعدان برنز، براق کردن و تمیز کردن ورق برنجی، براق کردن و تمیزکننده لوله برنجی، براق کردن و  تمیزکننده سیم برنجی، براق کردن و تمیز کردن قطعات برنجی، براق کردن و تمیزکردن سینی برنز، براق کردن و تمیزکردن ظروف برنجی، مایع براق کننده و تمیزکننده مهره های برنج. براق کننده و  تمیز کننده شیربرنجی، تمیزکننده و تمیزکننده پیچ برنجی، تمیزکننده و براق کننده بدنه لیوان و استکان برنجی.

کاربرد مایع براق کردن برنج در آبکاری برنج ، براق کردن جام های برنج، رسوب زدایی از قطعه برنز، براق کردن ضریح. براق کردن گنبد، تمیز کردن صنایع دستی، براق کردن صنایع دستی،مایع براق کردن ظروف برنز و  مایع براق کننده ظروف برنجی، تمیز کننده شیرآلات برنج ، تمیز کننده و براق کننده شیر آلات برنج، تمیز کننده مهره برنجی براق کردن عتیقه های برنج، براق کردن و  تمیزکردن آینه و شمعدان برنج ،یراق کردن و تمیز کردن ورق برنجی.

براق کردن و  تمیز کننده لوله برنجی، براق کردن و تمیز کننده سیم برنجی، براق کردن و تمیز کردن قطعات برنجی، براق کردن و تمیز کردن سینی برنجی، براق کردن و تمیز کردن ظروف برنجی، مایع براق کننده و تمیز کننده مهره برنجی.مایع براق کننده و  تمیز کننده شیرآلات برنج، مایع تمیزکننده و تمیز کننده پیچ برنجی، مایع تمیز کننده و براق کننده بدنه لیوان و استکان برنجی.

 برای تمیزکردن و براق کردن قطعات برنج و برنز نظیر لوستر، قاب آیینه برنجی و برنز، قطعات تزئینی و دکوراسیون. چرخدنده برنجی و برنزی و دیگر قطعات صنعتی ساخته شده از برنج می توان از این مایع استفاده نمود. مطابق روش زیر می توان لوستر ساخته شده از برنج و یا برنز را براق نمود.

براق کردن و  تمیز کننده آینه و شمعدان برنز، براق کردن و تمیز کردن ورق برنجی، براق کردن و  تمیز کننده لوله برنجی، براق کردن و  تمیز کننده سیم برنجی، براق کردن و تمیز کردن قطعات برنجی ، براق کردن و تمیز کردن سینی برنز، براق کردن و تمیز کردن ظروف برنجی، مایع براق کننده و  تمیز کننده مهره های برنج،  براق کننده و  تمیز کننده شیرآلات برنج، تمیزکننده و  تمیز کننده پیچ برنجی،  تمیز کننده و براق کننده بدنه لیوان و استکان برنجی، کاربرد مایع براق کردن برنج در آبکاری برنج

مایع براق کردن برنج تمیز کننده لوستر برنج

روش براق کردن و تمیزکردن برنج:

برنج را می توان به روش های مختلفی براق نمود،

  • روش اول براق 

توسط فرچه  یا پارچهو مایع تمیز کننده سطح برنج تمیز می شود و در نهایت سطح برنج آبکشی می شود. معمولا برای براق کردن قطعات بزرگ نظیر لوله های برنجی و برنزی و یا ورق برنج و برنز از مایع براق کننده به روش دستی استفاده می شود.

  • روش دوم:

استفاده از روش غوطه وری می باشد در این روش قطعه به صورت کامل در مایع براق کننده برنج، غوطه ور می شود و پس از تمیزکاری از وان یا حوضچه خارج و سطح آن آبکشی می شود. از این روش می توان ورق و لوله برنجی و یا برنزی را تمیز و براق نمود و این وابسته به حجم وان می باشد.

  • روش سوم:

از دیگر روش های براق کردن برنج و برنز، استفاده از روش شامپو ویبره و دستگاه ویبره می باشد در این روش ابتدا مایع ویبره را درون دستگاه ویبره ریخته سپس قطعات برنزی و برنجی را درون آن قرار می دهیم و پس از ویبره شدن، قطعات برنج و برنز براق و تمیز می شوند. براق کردن برنج و برنز در دستگاه ویبره شامل سنگ های ویبره و شامپو ویبره می باشد.

  • روش چهارم:

استفاده از روش اولتراسونیک برای براق کرن برنج و برنز می باشد.

کاربردهای متنوع مایع تمیزکننده برنج:

چگونه برنج براق می شود، براق کردن اشیائ قدیمی، اجناس قدیمی برنج، لوستر برنج قدیمی، مجسمه برنج و برنج،  مجسمه های برنج و برنز، تمیزکننده جام های برنج، براق کردن عتیقه های برنج، رسوب زدایی از قطعه برنز،  ضریح، گنبد برنجی، مایع تمیز کردن و براق کردن صنایع دستی برنجی، ظروف برنز، تمیز کننده و براق کننده شیرآلات برنج و مهره برنجی

تمیز کننده لوستر برنجی:

تمیز کننده لوستر برنجی مایع تمیز کننده لوستر الومینیم مایع تمیز کننده لوستر مسی تمیز کننده لوستر برنز تمیز کننده لوستر

مایع تمیز کننده لوستر برنج و برنزی

مایع تمیزکننده شیرآلات برنجی:

  جنس شیرآلات بهداشتی معمولا برنج می باشد. جنس شیرآلات صنعتی به محیط مورد استفاده بستگی دارد معمولا برای ساخت آنها از چدن، استیل نیز استفاده می شود. همچنین در محیط های صنعتی از فولاد های کربنی و فولاد های زنگ نزن نیز استفاده می شود. بنابراین برای تمیزکردن و براق کردن شیر آلات بهداشتی و صنعتی، با توجه به جنس آنها از شوینده های مخصوص به خود استفاده می شود. مایع تمیز کننده شیرالات هرگونه لک، جرم و رسوب را از روی شیرآلات تمیز و آن را براق می نماید.

مزایای استفاده از مایع تمیز کننده شیرالات برنجی:

با استفاده از مایع تمیزکننده شیرالات، رسوب ها از روی شیر تمیز می شود .و دیگر به شیر اسیب وارد نمی شود.

تمیز کننده آلیاژ های برنج:

برای تمیز کردن و براق کردن برنج ابتدا باید آلیاژهای آن شناسایی شود به این صورت بهتر می توان این آلیاژ ها را براق و تمیز نمود.

معرفی آلیاژ های برنج:

برنج آلیاژی است که از ترکیب مس و روی تولید می شود و در صورتی که از مواد دیگر نظیر آلومینیم ، فسفر، سیلیسیم ، منگنز در این آلیاژ استفاده شود  آلیاژ هایی با کاربرد متفاوت بدست می آید.

آلیاژ های برنج با فلز روی :

مس با فلزاتی نظیر روی، فسفر، آلومینیم ترکیب و آلیاژ های مختلفی می دهد بنابراین برای تمیز کردن و براق کردن برنج و برنز ابتدا باید این آلیاژ ها شناسایی گردد.

الف)گروه اول آلیاژ های برنج شامل ۵ تا ۱۵ درصد روی:

این برنج به آسانی سرد کاری می شود و آلیاژها ی حاصل از آن داکتیل می باشند و ماشینکاری آنها دشوار می باشد.

  • برنج مطلا:به آلیاژ ۵ درصد روی می گویند.کاربرد در تولید سکه سرفیوز و جواهرات

  • و برنج ۱۰ درصد روی برنج تجارتی

  • و ۱۵ درصد برنج سرخ می گویند.

همچنین از این برنج ها به دلیل مقاومت در برابر خوردگی و استحکام بالا در رادیاتور و چگالنده ها استفاده می شود. موارد دیگر استفاده در صنایع الکتریکی اجناس زینتی پیچ و میخ پرچ می باشد.

ب) گروه دوم آلیاژ های برنج شامل استفاده از ۲۰درصد تا ۳۶ درصد روی .

وقتی که در آلیاژ برنج ۲۰درصد روی استفاده شود آن را برنج ساده می نامند و در صورتی که ۳۰درصد روی در ان استفاده شود به آن برنج فشنگ می گویند. برنج زرد حاصل استفاده ۳۵ درصد روی در آلیاژ برنج می باشد. کار برد آن در محلول های خورنده می باشد.

  • برنج ماشینکاری: آلیاژ برنج ۲۰تا ۳۶ درصد روی نسبت به آلیاژ برنج گروه اول، قابلیت ماشیکاری داشته و در کشش عمیق می توان از آن استفاده نمود. قابلیت کار گرم این برنج ضعیف می باشد و بیشتر برای کار سرد استفاده می شود.
  • برنج کنده کاری: بعضی مواقع برای ماشینکاری بهتر ، در آلیاژ برنج از سرب استفاده می شود، مثلا برای پیچ تراشی و یا برای ساخت قفل، در آلیاژ برنج از سرب استفاده می شود. به برنج پر سرب، برنج کنده کاری نیز می گویند.
  • برنج آب شور: وقتی که به آلیاژ برنج یک درصد قلع اضافه شود به آن برنج دریایی می گویند این آلیاژ در برابر آب شور و خوردگی های ناشی از آن بسیار مقاوم می باشد.

ج) گروه سوم آلیاژ های برنج شامل استفاده  از ۳۶ تا ۴۰درصد روی:

این آلیاژ قابلیت کار سرد کمتری دارد و آنها را بیشتر به روش اکستروژن و گرمکاری تغییر شکل می دهند. بعضی مواقع در آلیاژ برنج از آلومینیم ،برلیم، سیلیسیم ، منگنز و یا فسفر استفاده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *