1-تمیز کردن و براق کردن سرب :
با استفاده از مایع تمیزکننده سرب می توان این فلز را براق نمود. براق کردن سرب به روش های مختلفی انجام می شود، براق کردن سرب یا به روش دستی و یا به روش استفاده از دستگاه ویبره انجام می شود.
براق کردن سرب در دستگاه ویبره به این صورت است که در ابتدا مایع تمیز کننده را به داخل دستگاه ویبراتور قرار می دهیم و بعد از آن قطعات ز سرب را درون دستگاه قرار می دهیم و دستگاه را روشن می نماییم ، به این طریق قطعات سرب پولیش می شوند. برای پرداخت کردن دیگر فلزات نیز از این روش استفاده می شود.
برای براق کردن و پولیش کردن سرب به روش دستی، از یک قلم مو و پارچه استفاده می نمایند، به این روش که با استفاده از قلم مو، مایع براق کننده سرب را با قطعات از سرب شستشو می دهیم. سپس قطعات سرب را پاک سازی و تمیز می نماییم به این روش قطعات سرب براق و تمیز می شوند.
2-سرب خشک و کاربرد های آن:
سرب در صنعت کاربرد فراوانی دارد این فلز قابلیت چکش خواری خوبی داشته و همچنین در سیستم آب رسانی و فاضلاب صنایع کاربرد فراوانی دارد . این فلز در مقابل اسیدها مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.
از آنجاییکه سرب نرم می باشد بیشتر از آلیاژ آن استفاده می کنند. سرب تقریبا با اکثر فلزات ترکیب شده و آلیاژ های مختلفی را می توان تولید کرد،
سرب خشک دارای 25 درصد آنتیموان می باشد و در قالب های تحت فشار استفاده می شود .سرب به صورت گسترده در صنعت کشتی سازی ، صنعت نور ،حفاظت در برابر اشعه، ساخت وسایل زینتی و دیگر صنایع استفاده می شود.این ماده همچنین در صنعت باتری سازی استفاده می شود.
3-در لیست ذیل به کاربرد مایع تمیزکننده سرب و سرب خشک اشاره می شود:
- تمیز کاری و براق کردن سرب در باتری سازی
- غلاف کابل
- سرب در ماشین آلات تولید
- در حمل و نقل
- حفاظت در برابر اشعه
- پست مخابرات
- متالورژی
- صنایع شیمیایی
- در صنعت چاپ
- صنعت رنگ
- در صنعت خودرو سازی
بدون دیدگاه