مایع تمیزکننده لوسترNR30:

لوستر وسیله ای است که امروزه بیشتر برای تزئین در ساختمان ها به کار می رود ولی قرن ها پیش به ابزاری نیاز داشتند که در سقف یا دیوار نور را برای آنها نگه دارد ولی به مرور زمان به وسیله ای برای نور افشانی، تزئین و زیبایی تبدیل شد. جنس این لوستر ها نیز از چوب، زاماک، مس آلومینیم ساخته می شود و تمیز کردن و براق کردن آن دارای اهمیت می باشد.براق کننده و تمیزکننده لوستر چند منظوره می باشد و قابلیت کاربرد برای لوستر برنجی و مسی رادارد.

روش تمیزکردن لوستر:

تمیز کردن و براق کردن لوستر به دو روش صنعتی و خانگی انجام می شود.

لوستر ها از مواد و فلز های مختلفی تولید می شوند. بنابراین برای تمیز کردن و پولیش آنها باید از مایع تمیزکننده  مربوط به خود استفاده شود. از مایع براق کننده و تمیزکننده لوستر برای لوستر برنج، برنز و نقره استفاده می شود. پس از استفاده از این مایع، سطح آن براق و تمیز می شود.

قبل از آبکاری قطعات لوستر می توان از این محصول استفاده نمود. این مایع به نحوی بر روی قطعات لوستر تاثیر دارد که پس از آبکاری سطخ آنها تمیز و درخشان می شود.

انواع شوینده براق کننده و تمیزکننده لوستر:

  • براق کننده و تمیزکننده لوستر از جنس نقره

  • مایع تمیز کننده لوستر مس

  • شوینده لوستر برنج

  • تمیز کننده لوستر آلومینیم

  • مایع تمیز کننده لوستر زاماک

تمیز کننده لوستر برنجی مایع تمیز کننده لوستر الومینیم مایع تمیز کننده لوستر مسی تمیز کننده لوستر برنز تمیز کننده لوستر

مایع براق کننده و تمیزکننده لوستر

مشخصات مایع براق کننده و تمیزکننده لوسترNR30:

مایع تمیز کننده لوستر شفاف می باشد. این مایع دوست دار محیط زیست است و به راحتی سطح لوستر و قطعات برنج و برنز را تمیز می نماید. مایع تمیز کننده لوستر هرگونه جرم، سیاهی و آلودگی را تمیز می نماید. این مایع چربی های ناشی از تولید اولیه محصول را تمیز می نماید. معمولا اثر آب صابون و چربی در ابتدای تولید لوستر باعث تیرگی آن می شود لذا مایع تمیز کننده این شرکت به خوبی این آلودگی ها را تمیز می نماید.

 نحوه استفاده از مایع براق کننده و تمیزکننده لوستر:

برای تمیز کردن لوستر به دو روش می توان سطح آن را تمیز نمود.

روش اول به صورت غوطه وری می باشد در این روش قطعات لوستر را در ظرفی قرار داده و شستشو انجام می شود و در نهایت سطح قطعات لوستر آبکشی می شود.

روش دوم استفاده از تمیز کننده لوستر به صورت اسپری می باشد در این روش مایع براق کننده لوستر به سطح لوستر اسپری می شود و در نهایت با یک پارچه تمیز می شود.

مایع تمیز کننده مخصوص کارخانه تولید لوستر:

در کارخانه های تولید لوستر نیاز است که قطعات تولیدی براق و تمیز شوند بنابراین این پروسه را می توان توسط دستگاه ویبره روتاری و مایع مخصوص براق کردن قطعات، انجام داد. شامپو ویبره قابلیت استفاده به صورت دستی و یا استفاده در دستگاه ویبره را دارد.

علت تیره شدن قطعات لوستر در هنگام آبکاری:

در هنگام آبکاری قطعات لوستر باید از شوینده های مناسب استفاده نمود، شوینده ای که باعث براق شدن قطعات در حین  آبکاری شود.

لوستر زاماک. لوستر نقره، لوستر مسی، آبکاری لوستر، مشکلات آبکاری لوستر

مایع تمیز کننده لوستر


بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *